Catalunya Diari

70 varietats de cervesa es donaran cita dissabte a Tàrrega

70 varietats de cervesa es donaran cita dissabte a Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll organitzaran aquest dissabte, dia 6 de juny al Pati (Plaça del Carme) de Tàrrega, la 3a Fira de la Cervesa Artesana, amb la voluntat de fer un salt de qualitat i convertir-la en un dels certàmens de referència a Catalunya dins aquest àmbit. 

Des de les 11.00 hores i fins passades les 00.00 hores de la nit, una catorzena de productors d’arreu del territori català mostraran més de 70 varietats de cervesa realitzades de forma artesanal. “L’organització ha prioritzat la qualitat de les cerveses fent una acurada tria”, segons ha manifestat el portaveu de Matoll, Jordi Segarra. I ha afegit: “Volem satisfer el públic més exigent i superar els 2.000 litres servits l’any passat”.
 
Els cervesers provindran d’arreu del territori català: La Vella Carabana (Menàrguens); La Segarreta (Santa Coloma de Queralt); Gambusi (Delta de l'Ebre); Zulogaarden (Molins de Rei); Les Clandestines (Montferri); Cerberus (Artès); La Calavera (Sant Joan de les Abadesses); Lo Perot (Penelles); Cerveses Ponent (Seró); Biir (Argentona); Popaire (Blanes); Hope (Sant Boi de Llobregat); Casa Dalmases (Cervera) i Matoll (Belianes). Dels tiradors només rajaran cerveses de comercialització limitada. A més, en aquesta edició es podran tastar cerveses inèdites fetes únicament per a l’ocasió.
 
Novetats: Lo Gran Dictat i barret de palla de regal
Una de les novetats d’enguany serà la celebració de 'Lo Gran Dictat' on es recrearà el popular joc de TV3 però en versió lleidatana i on els concursants hauran de demostrar els seus coneixements sobre la terra. A l’hora de dinar, la fira organitzarà una paella popular realitzada amb cervesa artesana i amb obsequi de regal per als 300 primers comensals: un barret de palla exclusivament dissenyat per aquesta 3a edició i que es complementarà amb els vasos oficials de la fira, peça de col·leccionista molt buscada en les darreres edicions.
 
Un altre dels plats forts de la 3a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega serà la gran quantitat de concerts gratuïts: fins a 4 grups musicals amenitzaran el certamen, començant al matí amb Alia’s. Després de dinar, serà el torn de La Terrasseta de Preixens, que han estrenat disc les últimes setmanes. A la tarda, els Gipsy Krokets Quartet portaran la seva música inspirada en l’Europa de l’Est. I finalment, a la nit, Los Ternura barrejaran swing, jazz, manouche, rumba i rock. A més, també hi haurà DJ’s durant les més de 12 hores de la fira.
 
El certamen comptarà alhora amb jocs infantils d’Eutrapelia, que instal·larà atraccions i inflables, parades d’alimentació i d’elaboradors de la zona. La 3a Fira de la Cervesa Artesana rep el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida.


Comentaris

envia el comentari