Catalunya Diari

850 dorsals, a punt per la pedalada popular més multitudinària del Pla d’Urgell

850 dorsals, a punt per la pedalada popular més multitudinària del Pla d’Urgell| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

La pedalada popular Cati-Gat Bici-Tour, que tindrà lloc aquest diumenge amb punt de sortida i arribada a Fondarella, i que recorrerà tota la comarca del Pla d’Urgell, ha repartit aquest dissabte els dorsals als participants, que superen els 850.

La d’enguany és l’edició més multitudinària i l’organització va a càrrec del Club Ciclista Fondarella, amb la col·laboració de 200 voluntaris dels 18 municipis del Pla d’Urgell i el suport de la Diputació de Lleida, així com altres institucions i clubs esportius.
 
La Cati-Gat Bici-Tour ofereix tres recorreguts: 45, 65 i 100 quilòmetres. Aquesta iniciativa té un caràcter itinerant pels diferents pobles del Pla d’Urgell i combina l’esport amb la descoberta turística dels diferents paratges per on passa. La pedalada d’aquest diumenge és la vuitena edició i s’iniciarà a les 8.00 hores.
 
Es tracta d’una edició de rècord de participants, ja que es compta amb més de 850 inscrits, segons ha explicat un dels responsables de l’organització, Xavier Acosta, de l’Associació Esportiva de Fondarella, qui també ha explicat que preveu que hi hagi nombrosos ciclistes que, malgrat no haver-se pogut inscriure per la manca de places, vulguin fer igualment el recorregut sense dorsal, fet que podria situar la xifra en el miler de participants. El fet de fixar un topall en les inscripcions respon a l’objectiu de mantenir la qualitat de la cita i garantir els serveis oferts.
 
Al marge de donar a conèixer espais d’interès natural, la Cati-Gat Bici-Tour està concebuda com “una gran festa que, a més dels tres recorreguts entre els quals es podrà optar, oferirà activitats i serveis diversos, com ara inflables, estands dels diferents patrocinadors i col·laboradors i serveis de massatges, entre d'altres”, ha afegit Acosta.


Comentaris

envia el comentari