Catalunya Diari

8a Trobada d'Escoles de Bàsquet a Agramunt

8a Trobada d'Escoles de Bàsquet a Agramunt| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 Les trobades de la federació s’organitzen quinzenalment en diferents poblacions de tot el territori lleidatà. Aquest diumenge la cita esportiva es farà a Agramunt que compartirà seu amb Ponts. En total està previst que hi assisteixin unes 600 persones entre nens i nenes, entrenadors i familiars dels dinou clubs diferents que hi participaran.
 
La regidora d’Esports, Montse Canes, ha agraït a la Federació la confiança de la federació per acollir una altra trobada i ha destacat la importància de celebrar actes esportius per promocionar la pràctica de l’esport en nens d’edat escolar. 
 
Durant tot el matí, de 09.00 a 14.00 hores, es jugaran els partits de 4x4 en 5 períodes de 7 minuts per partit. En total en jugaran uns seixanta partits a les sis pistes que s’han habilitat als dos pavellons d’Agramunt. Al voltant de les 11.00 hores es farà una parada de partits per fer la foto oficial de la trobada.
 
Aquest any el BAC superarà el seu nombre d’inscrits a la trobada amb un total de 7 equips entre les categories de 'babys', de l’Escola i els preminis. Per celebrar la trobada, el BAC conjuntament amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agramunt han organitzat a més una xocolatada per tots els nens i assistents que es desplacin a Agramunt per participar en aquesta matinal esportiva. 


Comentaris

envia el comentari