Catalunya Diari

A presó després d'enxampar-lo amb 155 grams de cocaïna

A presó després d'enxampar-lo amb 155 grams de cocaïna| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 1 de desembre, un home de 36 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Cervera, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els agents el van enxampar amb 155 grams de cocaïna i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

El fets van passar pels volts de les 13.30 hores del mateix dia 1, en un control preventiu de robatoris, que els mossos realitzaven a la carretera L-303, dins del terme municipal de Cervera. 
 
El agents van veure que un turisme que s'acostava al punt de control tenia el vidre petit d'una porta posterior trencat. Per verificar que no es tractés d'un vehicle sostret, van aturar-lo per fer les comprovacions.
 
El turisme estava ocupat per una única persona, la qual es mostrava molt nerviosa i sostenia un paquet petit a les mans, com si busqués el moment oportú per llençar-lo fora del vehicle. Inicialment, el conductor no atenia les indicacions que li donava el mosso perquè aturés el motor del vehicle, però al veure que s'acostaven més agents va deixar el paquet i va baixar del cotxe.
 
Quan els mossos van comprovar el contingut del paquet, van veure que era un embolcall que contenia cocaïna. L'home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues.
 
Un cop en dependències policials es va confirmar que el paquet contenia 155 grams de cocaïna. Segons estimacions de l'Oficina Nacional Central d'Estupefaents la substància comissada estaria valorada en uns 9.000 euros.
 
El detingut, que tenia antecedents per fets similars, va passar el dia 3 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.


Comentaris

envia el comentari