Catalunya Diari

Accepta tres anys i mig de presó per traficar amb drogues al bar on treballava a la Seu d'Urgell

Accepta tres anys i mig de presó per traficar amb drogues al bar on treballava a la Seu d'Urgell| Text i fotos: ACN

 

L'acusat de traficar amb drogues al bar on treballava a la Seu d'Urgell ha acceptat tres anys i mig de presó i una multa de 1.200 euros per evitar el judici que s'havia de celebrar aquest dimecres a l'Audiència de Lleida. 

La fiscalia ha rebaixat doncs la petició inicial de pena de sis anys i mig de presó perquè les parts han arribat a un acord després que l'home hagi reconegut els fets.
 
F. M. M. G., de 39 anys, nascut a la República Dominicana i veí de la Seu d'Urgell, era l'encarregat d'un pub, on la Guàrdia Civil, durant una inspecció, va trobar bosses de cocaïna amagades a diversos llocs del local, com ara dins un rellotge o darrere la paperera del lavabo.
 
Els agents li van comissar la droga, valorada en 376,66 euros així com 469 euros que duia a la seva cartera, provinents presumptament de la venda de drogues. La defensa també ha sol·licitat que se li suspengui la pena de presó ja que l'home està en tractament i la fiscalia ha acceptat amb la condició que no torni a delinquir en quatre anys. L'Audiència però, té l'última paraula.


Comentaris

envia el comentari