Catalunya Diari

Actes de carnaval i una trobada de Judo, aquest cap de setmana a les Borges

Actes de carnaval i una trobada de Judo, aquest cap de setmana a les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Borges prepara un cap de setmana carregat d'activitats. La Biblioteca acollirà aquest divendres un taller de disfresses per als més menuts; la Sala Grums organitzarà dissabte un sopar-ball de Carnaval per adults; i el gimnàs de l'Escola Joan XXIII acollirà diumenge al matí una trobada escolar de Judo.

Els actes començaran a la Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques aquest divendres a les 19.00 hores amb un taller de disfresses per als infants de P5, 1r, 2n i 3r de Primària.
 
L’endemà dissabte, a les 22.00 hores, l’Associació Grums ha organitzat el Carnaval per als adults, amb un sopar ball i festa de disfresses a la seva seu del carrer Comerç de les Borges Blanques.
 
Finalment, el diumenge 22 de febrer, entre les 11.00 i les 13.00 hores, hi haurà la Trobada escolar de Judo de les Garrigues, al gimnàs de l’Escola Joan XXIII de les Borges Blanques. En l’encontre hi participaran una quarantena d’infants de l’Escola Joan XXIII i del Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges, de l’Escola Manuel Ortiz de Juneda i de l’Escola Timorell de Castelldans, i està organitzat pel Consell Esportiu de les Garrigues, en col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges Blanques.


Comentaris

envia el comentari