Catalunya Diari

Activitats per als més menuts de Cervera durant el Nadal

Activitats per als més menuts de Cervera durant el Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 El Parc de Nadal arriba enguany a la quinzena edició plenament consolidat com a espai lúdic i educatiu per als infants de Cervera i comarca durant el període de les vacances nadalenques. Cada any la Paeria intenta que el parc sigui diferent, amb propostes i activitats variades i amb sorpreses per a tothom. Una de les novetats d’aquesta edició és l’oferta d’activitats de lleure i esportives complementàries en horari de matí per als més petits i per a joves de 10 a 14 anys, franja d’edat que normalment ja no gaudeix de la mateixa manera de les activitats que s’oferten dins el Parc de Nadal.
 
Dates i horaris 
Dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener
Horari: 16.00 a 20.00 hores
 
Preus
Entrada 1 dia: 4 euros. Germans: 2 euros.
Menors de 2 anys i majors de 16 anys, gratuït.    
Abonament 3 dies: 8 euros.
Abonament 7 dies: 18 euros.
 
Activitats
Espai per als més menuts
Ludoteca adaptada per nivells d’edat amb tot tipus de joguines i activitats, amb el guiatge de monitors especialitzats i de suport que organitzaran activitats adaptades a cada edat, i atraccions de petit format.
 
Activitats esportives
Seran en funció de l’edat dels participants, que podran practicar tennis de taula, natació i jocs preesportius, d’habilitat i precisió.
 
Activitats de lleure
Hi haurà futbolins, màquines de dards, taules de ping-pong, zona de jocs, espai Internet, karaoke, inflables per a totes les edats i l’espai de les firetes, ubicat a la carpa annexa al pavelló.
 
Tallers
Se n’oferiran de caire fix cada dia: maquillatge, trenes, henna, papiroflèxia, pirogravat en fusta, polseres i collarets, i fang. També d’altres de durada limitada: quadres de llavors, pots de sal, joc de vas, tres en ratlla, potato mòbil d’animals, clauers de goma, producció musical, taller de ràdio, percussió corporal....
 
Cinema de Nadal
Enguany s’oferiran dos pel·lícules per a joves i infants: 'Floquet de Neu', dilluns dia 24, i  'Viatge al centre de la Terra – l’illa misteriosa', dilluns 31. Les projeccions, al Cinema Casal, a les 12.00 hores, seran gratuïtes per a infants i joves fins a 16 anys; majors de 16 anys, 2 euros.
 
Actuació del grup d’aeròbic del Club Kodokan
Mostraran diferents exhibicions del treball que porten a terme setmanalment al seu club, els dies 27 i 29 de desembre, 18.30 hores.
 
Activitats aquàtiques
Es faran a la piscina coberta els dies 27, 28 de desembre, 2, 3 i 4 de gener, de 19.00 a 20.00 hores. S’adrecen a infants i joves de 3 a 16 anys, que hauran de portar banyador, casquet de bany, tovallola i calçat adequat. La inscripció es fa a l’entrada del Parc de Nadal, on un monitor acompanyarà el grup fins a la piscina  coberta.
 
Campus de Nadal
Es fa els dies 27, 28, 31 de desembre i 2, 3, 4 de gener, al pavelló, de 9.00 a 13.30 hores. S’adreça a infants des de P-3 a 4t i té un preu de 35 euros (6 dies).
 
Torneig Campus
El 31 de desembre i 2, 3, 4 de gener, al Camp d’Esports, de 10.00 a 13.30 hores. És per a joves de 5è a 2n d’ESO i té un preu de 15 euros (4 dies). Estan previstes les següents activitats: jocs populars, musicals, esportius, preesports, tallers per als més petits i pràctica i competició esportiva per als grans (futbol sala, bàsquet, futbol 7). És necessari uns mínim d’inscripcions perquè es puguin portar a terme les dos activitats. 
 
Acte de cloenda
Dia: 4 de gener 
Hora: 19.00 hores
Batucada final del parc a càrrec de Sound de Secà DSK


Comentaris

envia el comentari