Catalunya Diari

Acusat d'homicidi imprudent un jove de Mollerussa per la mort del seu acompanyant a la moto

Acusat d'homicidi imprudent un jove de Mollerussa per la mort del seu acompanyant a la moto| Text i fotos: ACN

La Fiscalia de Menors de Lleida ha imputat un delicte d'homicidi imprudent en concurs amb un altre contra la seguretat en el trànsit al menor de 17 anys natural de Mollerussa però resident a Linyola que conduïa la moto que el passat 9 de febrer va ser envestida per un tren a Mollerussa.

A causa del sinistre l'acompanyant que portava al darrera, un altre jove de 17 anys i veí de la capital del Pla d'Urgell, va morir per l'impacte amb el comboi. Les diligències han estat obertes pels detalls de l'informe aportat pels Mossos d'Esquadra, Renfe i la denúncia de la família. Diversos testimonis van afirmar que la moto va avançar un mínim de dos vehicles que estaven aturats perquè les barreres estaven abaixades i quan el jove va fer una maniobra per intentar saltar-se-les va ser quan va impactar amb el tren que passava.

La prohibició de pas amb les barreres abaixades i els senyals acústics i lluminosos que estaven activats en el moment que va tenir lloc el sinistre són els principals elements per imputar el jove. Els fets van tenir lloc passats dos quarts de set de la tarda al pas a nivell que comunica amb la carretera d'El Palau d'Anglesola a Mollerussa. Mentre el conductor només va patir ferides greus l'acompanyant va quedar greument ferit i després de reanimar-lo en un parell d'ocasions al mateix lloc dels fets, va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova on va morir unes hores després.


Comentaris

envia el comentari