Catalunya Diari

Àngel Ros considera "preocupant" que el Ministeri de Foment no garanteixi l'A-27 fins a Lleida

Àngel Ros considera "preocupant" que el Ministeri de Foment no garanteixi l'A-27 fins a Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La ministra Ana Pastor ha inaugurat el tram entre Tarragona i el Morell i ha explicat que els tres trams pendents entre la capital tarragonina i Montblanc es realitzaran quan hi hagi disponibilitat pressupostària, però no s'ha precisat un calendari. El paer en cap ha subratllat que l'estudi informatiu del traçat entre Montblanc i Lleida ni tan sols està fet.
 
Tot i que l'alcalde ha celebrat l'entrada en servei dels 7 quilòmetres que s'han obert aquest dimarts, ha subratllat que aquest tram forma part de l'eix històric Tarragona-Lleida i ha qualificat de preocupant que no es garanteixi la continuïtat de l'obra. Ros ha destacat que fa temps que Lleida reivindica "un eix que és clau per la competitivitat d'aquesta zona i, en especial, per al seu sector agroalimentari perquè el connecta amb el port de Tarragona, una infraestructura que està guanyant pes com a punt de sortida d'exportacions."


Comentaris

envia el comentari