Catalunya Diari

Afectacions a la mobilitat i a l’estacionament per obres de pavimentació al Camp del Molí de Solsona

Afectacions a la mobilitat i a l’estacionament per obres de pavimentació al Camp del Molí de Solsona| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

Els treballs de pavimentació del barri del Camp del Molí de Solsona començaran aquest dimecres. L'actuació comportarà afectacions a la mobilitat i a l’estacionament de vehicles els quatre dies de durada de les obres. Concretament, es prohibirà aparcar en tot el carrer, tot i que es permetrà l’accés i la sortida dels garatges, i es realitzaran talls temporals de circulació. 

La Junta de Govern local va acordar la millora del ferm als carrers de la Verge de Fàtima, Camp del Molí, la Ribera, Jaume Costa i la Font i un tram de l’avinguda dels Països Catalans en una superfície total de 6.726 metres quadrats. S’ha adjudicat, a través d’un contracte menor, a l’empresa Sorigué per un import de 57.841 euros. S’hi aplicarà un paviment asfàltic d’un gruix mitjà de dos centímetres amb treballs de fressat i encaixos, i en un dels vials s’hi hauran de demolir uns 30 metres quadrats de paviment de formigó. 
 
Està previst que les obres finalitzin dissabte, tot i que la setmana vinent la brigada municipal hi realitzarà treballs de senyalització horitzontal. De totes maneres, en aquest cas l’afectació a la mobilitat serà molt puntual. Així mateix, una vegada finalitzada l’actuació, es col·locaran noves papereres distribuïdes per tot el barri del Camp del Molí. 


Comentaris

envia el comentari