Catalunya Diari

Afectacions al tràfic de l'A-2 entre Alpicat i Torrefarrera per les obres de l'autovia A-14

Afectacions al tràfic de l'A-2 entre Alpicat i Torrefarrera per les obres de l'autovia A-14| Text i fotografia: ACN

 

Les obres del tram Lleida-Rosselló de l'autovia A-14 provoquen afectacions al tràfic de l'A-2 en el tram entre l'enllaç d'Alpicat a la A-22 i el de Torrefarrera a la N-230, al Segrià. En aquest sentit, des d'aquest dilluns s'ha reduït l'amplada dels carrils de les dos calçades a l'A-2 en aquests trams, de manera que el dret s'ha quedat amb 3,4 metres d'amplada i l'esquerra amb 2,6 metres. 

Així mateix, s'han suprimit els dos vorals i la velocitat ha estat limitada a 80 quilòmetres per hora. D'altra banda, els vehicles pesats només podran passar pel carril dret i s'ha tallat el tràfic al ramal que porta els vehicle sentit Saragossa des de la rotonda de Torrefarrera, de manera que cal agafar l'autovia en sentit Barcelona i fer el canvi de sentit a l'enllaç 463, a la carretera d'Albesa, a menys de 2 quilòmetres.
 
El Ministeri de Foment també ha informat que en una segona fase, que s'anunciarà amb antelació, s'establirà a les dos calçades de l'A-2 i al tram entre Alpicat i Torrefarrera, un únic carril de circulació per sentit que tindrà 3,5 metres d'amplada. També s'eliminaran els dos vorals i la velocitat es limitarà a 80 quilòmetres per hora. 
 
Així mateix, també està previst prohibir el pas de tots els vehicles que siguin més amples que l'amplada del carril i es continuarà tallant el trànsit al ramal del sentit Saragossa des de la rotonda de Torrefarrera. 


Comentaris

envia el comentari