Catalunya Diari

Afluència massiva de públic a la sisena Festa del Comerç d’Alcarràs

Afluència massiva de públic a la sisena Festa del Comerç d’Alcarrà s| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

sisena Festa del Comerç al Carrer d’Alcarràs

El regidor de Comerç, Àlex Planes, ha fet un balanç molt positiu no solament de l’afluència de públic, sinó també de les vendes que han anat registrant els diferents estands, una seixantena en total.

A més a més, les activitats complementàries programades, com l’elaboració d’una coca gegant de poma solidària i l’organització dels Tres Tombs han estat seguits per un nombrós públic. Així doncs, la coca de poma de 112 metres de longitud feta pels pastissers de la vila ha servit per fer-ne més de 2.000 trossos que han estat venuts al públic al preu d’un euro. Els diners recaptats –més de dos mil euros- seran entregats a l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Alcarràs, que tant important tasca està portant a terme al municipi i també a poblacions veïnes.

Pel que fa als Tres Tombs, hi ha participat mig centenar de cavalls i també de carruatges. Altres activitats programades durant el dia d’avui han estat un dinar multitudinari a ‘Lo Casino’, música en viu a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música d’Alcarràs, un circuit de motos elèctriques i una xocolatada pels més petits.

El regidor de Comerç ha explicat que l’èxit d’aquesta fira constata la qualitat i varietat dels productes que hi ha a Alcarràs. Així mateix, ha explicat que aquesta festa es complementa amb la Fira del Comerç i del Rebost del mes d’octubre, per tal de facilitar ‘aparadors’ al comerç i l’emprenedoria de la vila per poder donar a conèixer els seus productes.


Comentaris

envia el comentari