Catalunya Diari

Agramunt acull aquest dissabte la Copa Dirt Track Rodi Michelin

Agramunt acull aquest dissabte la Copa Dirt Track Rodi Michelin| Redacció - Fotografia: Suzuki Grau Racing

 
L’activitat començarà a les 18.30 hores d'aquest dissabte i els primers entrenaments estan previstos per a les 21.00 hores. El públic assistent gaudirà de tandes amb molta acció fins a les 01.20 hores de la nit, moment destinat a l’entrega de premis, valorats en 2.000 euros, que es repartiran entre la dotzena de pilots que arribin a la Super Final.


 


Els organitzadors han apostat i han fet un gran esforç per aconseguir el major nombre de pilots participants i han aconseguit una setantena d’inscrits, dels quals 32 són lleidatans, segons ha explicat el membre del Moto Club Lleida i organitzador de l’esdeveniment, Àngel Grau. L’entrada al recinte serà totalment gratuïta i els aficionats podran gaudir d’una gran zona de pàdoc, de les curses pertinents i de servei de bar.


 


Aquesta competició està organitzada pel Moto Club Lleida, juntament amb l’Ajuntament d’Agramunt, la Diputació de Lleida, Autocars Agramunt, Motos Grau, Rotecna, Vulcanizados Ibarz, BURN Energy Drink, Tallers Bertran, Automoció Joan Carles i Endurers XR Dynojet.


 


Presentació de la Copa Dirt Track Rodi Michelin


L’acte de presentació de l'activitat ha comptat amb la participació de la diputada Maria Antònia Pubill; de l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé; del membre del Moto Club Lleida i organitzador de l’esdeveniment, Àngel Grau, i del pilot d’Agramunt Joan Serra, que hi participarà en la competició, juntament amb pilots com David Giménez i el líder provisional de la Copa Rodi Michelin, Jaume Gaya. Pubill ha indicat que a més de l’interès que desperta la competició esportiva, aquest esdeveniment és “una bona oportunitat per conèixer Agramunt i la comarca i alhora per dinamitzar el municipi i generar activitat econòmica”. 
Les carreres es disputaran en horari nocturn i comptaran fins a quaranta mànegues entre entrenaments lliures, cronometrats, curses i la Super Final, on accediran els dotze millors pilots de tota la tarda-nit.
 
L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha explicat que porten dos anys treballant intensament per organitzar aquest  Dirt Track, que vol ser un “reconeixement al món del motor, tan arrelat a Catalunya, i un generador d’activitat econòmica i d’impacte per al municipi d’Agramunt”. Per la seva part, el pilot d’Agramunt Joan Serra ha destacat la gran col·laboració i ha agraït la implicació del municipi en l’organització d’aquest esdeveniment.


Comentaris

envia el comentari