Catalunya Diari

Agramunt acull diumenge el Cros Escolar

Agramunt acull diumenge el Cros Escolar| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 

Agramunt acollirà aquest diumenge el Cros Escolar. L'Ajuntament de la localitat a través de la regidoria d'Esports ha decidit promoure un cop més l’esport de base des de les escoles. Així s'ha pogut organitzar un altre cros escolar, que no hagués estat possible sense la col·laboració de les AMPES dels tres centres educatius de la població i el club d’atletisme Escatxics.

La participació a la prova esportiva es gratuïta i es podrà córrer en vuit categories diferents, segons les edats dels participants. En funció d’aquestes edats s’han dissenyat uns recorreguts de diferents distàncies. 
 
Enguany, hi haurà obsequis per als tres primers classificats de cada categoria, de veterà a infantil, i en categories petites de pre-benjamins a alevins, hi haurà obsequis per als sis primers classificats. La regidora d’Esports de la localitat, Montse Canes, explica que és important promoure l’esport des de les escoles i potenciar així uns valors molt relacionats amb la pràctica esportiva. 
 
Una de les novetats d’aquest any, és que s’ha inclòs el programa Nereu dins la prova esportiva i es donarà una premi especial a la participació i als valors de l’esportivitat, un trofeu que es decidirà a cada cursa.
 
Les inscripcions es poden fer per internet fins al 16 de gener a través del web inscripcions.cat. Les persones interessades en rebre més informació i/o conèixer els passos a seguir per fer la inscripció poden visitar la web Agramuntesports


Comentaris

envia el comentari