Catalunya Diari

Agramunt arranjarà l'entrada de la sala del Teatre del Casal de la localitat

Agramunt arranjarà l'entrada de la sala del Teatre del Casal de la localitat| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 

L’Ajuntament d’Agramunt iniciarà durant els propers dies una actuació a l’entrada a la sala del Teatre del Casal agramuntí. Les obres es duran a terme per eliminar les barreres arquitectòniques existents en aquesta zona de l’edifici. Concretament, s’eliminarà l’escala del vestíbul d’entrada, de manera que la porta d’accés serà més interior i garantirà la seguretat de les persones que surtin de l’edifici, creant un porxo de recepció. 

D’altra banda, també es millorarà la rampa d’accés al pati de butaques i les escales de la porta d’emergències que dóna sortida des del lateral des l’escenari a la Ronda Comtes d’Urgell. Una rampa que en aquests moments presenta un desnivell important i amb les obres es salvarà l’altura actual.
 
L’actuació té un pressupost de 16.814 euros, dels quals l’Ajuntament d’Agramunt n’aportarà 11.000 euros i la Diputació de Lleida, 5.800. Es preveu que l’actuació s’iniciï durant els propers dies de manera que els usuaris del cinema, de la Sala del Teatre del Casal agramuntí, de la Biblioteca Municipal, de Ràdio Sió i de la Sala de Conferències hauran d’accedir-hi al recinte des de la porta del Bar del Casal.


Comentaris

envia el comentari