Catalunya Diari

Agramunt comença dissabte la temporada d'estiu

Agramunt comença dissabte la temporada d'estiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 Aquest dissabte es farà una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta de les 12.00 a les 14.00 hores. L’horari de la piscina serà d'11.00 a 20.00 hores, tot i que aquest horari no es farà fins al 22 de juny. Des de dissabte i fins al 21 de juny, les piscines estaran obertes a partir de les 11.00 hores.
 
Els preus d’aquesta temporada són els mateixos que l’any passat. Així l’abonament de temporada té un cost de 33’75 euros pels adults i de 22’40 euros per als infants fins a 17 anys. L’entrada puntual d’un dia també es manté als 3’35 euros pels adults i als 2’15 euros pels nens. Els abonaments es poden treure a les mateixes instal·lacions.
 
Activitats a la piscina
Un any més, la regidoria d’Esports ha organitzat diverses activitats que es duran a terme a les piscines. D’aquesta manera, es faran els cursets de natació adreçats a infants a partir de 3 anys i també cursos d’iniciació i manteniment per a joves i adults. En concret, es faran tres torns durant el mes de juliol i agost.
 
Durant el juliol, a més, també es faran les sessions d’aquafitness en diferents franges horàries adaptades segons els nivells i les edats. Totes les inscripcions a les diferents activitats es poden fer a les piscines. 
 


Comentaris

envia el comentari