Catalunya Diari

Agramunt demana ajuda a la Subdelegació de Govern de Lleida per reformar el Centre Històric

Agramunt demana ajuda a la Subdelegació de Govern de Lleida per reformar el Centre Històric| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 El projecte, que puja 520.000 euros, ja té concedit el 50% a través dels Fons Europeus, segons ha explicat l’alcalde. Manso ha resolt els dubtes plantejats per demanar aquesta subvenció i ha mostrat interès en que es pugui dur a terme aquest projecte.
 
Solé també ha explicat a la subdelegada que han adquirit la Caserna de la Guàrdia Civil d’Agramunt i que ja s’ha fet efectiu el primer pagament, quedant pendent un segon abonament. Segons l’alcalde, el més adient seria enderrocar l’edifici i més endavant trobar un ús social a aquesta parcel·la. Per aquest motiu, ha demanat a la subdelegada el recolzament per trobar el finançament necessari per poder fer l’enderrocament de la caserna.
 
El regidor del Partit Popular, Marcos Gómez, que ha set qui ha gestionat aquesta trobada, ha assumit una implicació directe en aquests temes pel gran interès que tenen per a la població i per la relació directe que tenen amb la Subdelegació.


Comentaris

envia el comentari