Catalunya Diari

Agramunt dóna una segona oportunitat als arbres de Nadal passades les festes

Agramunt dóna una segona oportunitat als arbres de Nadal passades les festes| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agramunt durà a terme aquestes festes la campanya 'Dóna una segona oportunitat als arbres de Nadal', una iniciativa que té l'objectiu d'allargar la vida dels arbres de Nadal un cop acaben les festes.

La campanya consisteix en conservar els arbres per després poder-los replantar a una zona verda d’Agramunt. Per aquest motiu es demana a totes les persones que aquestes festes decorin les seves llars amb un avet natural i que un cop acabin les festes el portin a la deixalleria. Quan ja estiguin allí, els jardiners de l’equip de serveis valoraran el seu estat i els cuidaran per així, a posteriori, replantar-los en una zona verda. 
 
Per poder assegurar la seva viabilitat cal tenir en compte una sèrie de consells i recomanacions. Cal allunyar els arbres dels punts emissors de calor (radiadors, estufes) i comprovar periòdicament que la terra del test està humida, però sense entollar l’aigua. Seguint aquestes dos premisses i si la massa d'arrels és suficient, es podrà donar una segona oportunitat a aquests arbres.


Comentaris

envia el comentari