Catalunya Diari

Agramunt obrirà dissabte les piscines municipals

Agramunt obrirà dissabte les piscines municipals| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 

Les piscines municipals d’Agramunt obriran aquest proper dissabte, dia 11 de juny, amb un matí de portes obertes de les 11.00 a les 14.00 hores i amb entrada gratuïta. Una primera jornada que donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu i que s’allargarà fins al proper 1 de setembre coincidint amb l’inici de la Festa Major d’Agramunt.

Aquest estiu l’Ajuntament continua sent l’encarregada de la gestió de les instal·lacions que un any més ha decidit mantenir els preus dels abonaments de temporada, de l’abonament mensual i de les entrades d’un dia per poder accedir a les piscines. A més, s’apliquen descomptes per a famílies nombroses o monoparentals, persones pensionistes o amb algun grau de discapacitat sempre que ho acreditin amb la documentació pertinent. 
 
Aquest any per facilitar els tràmits i poder fer totes les inscripcions a les activitats d’estiu, l’Ajuntament ha habilitat per primer cop la possibilitat de fer els tràmits online, facilitant així les gestions als usuaris que des de casa seva poden fer la inscripció i el pagament. No obstant, també es poden fer les inscripcions de forma presencial a les mateixes piscines. 
 
Com a novetat d’aquest estiu, les piscines d’Agramunt s’han suma’t a la iniciativa del Consell Comarcal de l’Urgell i és una de les divuit piscines a la qual s’hi podrà entrar amb el carnet comarcal. D’aquesta manera amb un sol carnet els usuaris abonats podran accedir a divuit instal·lacions urgellenques. 
 
A través de la regidoria d’Esports una temporada més es tornarà a oferir els cursets de natació per a infants i joves. Uns cursets que començaran el dilluns 27 de juny i es succeiran en torns de tres setmanes fins la última setmana d’agost. També s’oferiran classes d’aquafitness a la piscina i sessions de ioga que es faran a les instal·laacions municipals. 


Comentaris

envia el comentari