Catalunya Diari

Agramunt recupera les 24 hores del servei d'ambulància de dilluns a divendres

Agramunt recupera les 24 hores del servei d'ambulància de dilluns a divendres| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 

Agramunt ha recuperat les 24 hores del servei d'ambulància, gràcies a la incorporació d'un nou vehicle que sumarà tres hores més a les 21 que tenien fins al moment. Així, la localitat i la seva àrea d'influència tornaran a tenir aquest servei que es va retallar fa quatre anys, al juliol del 2011.

L’empresa d’Ambulàncies Egara ha estat l’adjudicatària per cobrir el servei d’ambulàncies a les Terres de Lleida. Desprès del concurs i de mantenir diverses reunions entre l'Ajuntament d'Agramunt, el SEM i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s'ha pogut recuperar el servei. Tot i que només de dilluns a divendres. Per aquest motiu, continuaran les gestions per aconseguir la cobertura els caps de setmana, així com també durant el mes d'agost.
 
Des de l'Ajuntament, tant la regidora de Salut, Sílvia Fernández, com l'alcalde de la localitat, Bernat Solé, han valorat molt positivament la notícia ja que és molt important poder disposar d’un servei d’ambulància durant tot el dia. 
 
El nou desplegament del servei funciona des del passat dimarts dia 3 de novembre. 
 


Comentaris

envia el comentari