Catalunya Diari

AgroBank oferirà productes i serveis únics als expositors de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

AgroBank oferirà productes i serveis únics als expositors de la Fira de Sant Josep de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

 

El president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, i el director de l’Àrea de Negoci del Pla d’Urgell, Segrià Sud i Garrigues de CaixaBank, per part d’AgroBank, Manel Martín, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració pel qual aquesta entitat esdevé proveïdor financer de l’ens firal amb l’oferta de productes i serveis "únics i exclusius" per als expositors de Fira de Mollerussa. 

Així ho han explicat aquest matí en el marc de la signatura d’aquest acord que ha estat definit com a “aliança d’èxit” entre dos entitats de referència dins el sector agrícola. En la seva intervenció, Solsona ha afirmat també que la iniciativa, pionera per a les dues parts, "intenta establir avantatges, beneficis i un fet diferencial amb tots aquells expositors que confien en Fira de Mollerussa". En aquest sentit, ha afegit que espera què el conveni signat aquest dimarts sigui "el principi de futures col·laboracions" entre les dues entitats. 
 
D’altra banda, Martín ha manifestat què amb aquesta signatura "estem consolidant un dels fets que per a nosaltres és una de les missions d’AgroBank", marca diferenciada que va néixer a meitat de l’any passat i que compta amb més de 400 oficines especialitzades a l’Estat espanyol, de les quals 60 són a Catalunya i d’elles 40 a Lleida, on caldria sumar 19 gestors més, en el que ha qualificat com a "salt qualitatiu importantíssim per a nosaltres". Martín s’ha mostrat també orgullós per l’aliança amb la Fira de Sant Josep com a referent del sector agrícola i ramader, a través d’aquest conveni de finançament “cap a tots els expositors amb unes condicions preferents, però que també té la voluntat d’arribar a l’usuari final, és a dir, a l’adquirent final tant de maquinària com dels productes que s’exposen o es comercialitzen al certamen”. 
 
Sobre els productes que inclou, Martín ha parlat d’un “acord ampli amb vocació de permanència i continuïtat” i ha afegit que es tracta de “productes financers, operacions amb interessos inferiors al 2% fixes per a tots els usuaris i clientes de la fira (...) i també comptes amb tots els serveis gratuïts sense comissions, amb targetes”, entre altres. 
 
A l’acte d’aquest dimarts han assistit també el director de l’ens firal, Poldo Segarra, així com d’altres representants d’AgroBank. Segarra ha parlat de la unió de dues marques de referència en el sector agrari i ha afegit que des de l’ens firal el que “intentem és dinamitzar i incentivar els negocis dins de la Fira”. En la seva opinió, “això farà que el volum del negoci a la fira augmenti”, al temps que esdevé “un plus afegit” per a potencials expositors en properes edicions. 


Comentaris

envia el comentari