Catalunya Diari

Albatàrrec, primer municipi lleidatà de menys de 3.000 habitants amb fibra òptica

Albatàrrec, primer municipi lleidatà de menys de 3.000 habitants amb fibra òptica| Redacció - Fotografia: Comunicant BP

 

Albatàrrec s'ha convertit aquest dilluns en el primer municipi lleidatà de menys de 3.000 habitants amb fibra òptica a tota la seva població. L'operadora lleidatana de telecomunicacions NXT-Telecom llança el programa 'Fibra Rural' per fer arribar als petits municipis la tecnologia de les grans ciutats.

"La tecnologia no ha d'estar renyida amb la dimensió dels municipis". Aquesta és la filosofia de l'operadora independent de telecomunicacions NXT-Telecom, que acaba de llançar el programa 'Fibra Rural' i que permetrà als pobles petits poder disposar dels avantatges de la fibra òptica. Els habitants d'aquestes localitats podran disposar d'un pack de serveis d'internet d'alta velocitat, telèfon i mòbil 4G a partir de 28 euros a la mes, amb instal·lació gratuïta i sense compromís de permanència.
 
Albatàrrec, amb 2.200 habitants, ofereix des d'aquest dilluns, dia 1 d'agost, fibra òptica a tota la seva població i ha estat el primer dels municipis de Lleida en signar el conveni amb Neutra Fiber - Fibra Neutra de Catalunya. La firma és el resultat de la unió de l'operadora NXT-Telecom, que és qui ofereix el servei, amb la instal·ladora Ilerfibra, que és qui s'encarrega del desplegament. A més, la fibra d'aquest programa es desplega en mode neutre, i per tant, està a l'abast d'altres operadors que vulguin oferir-hi els seus serveis.


Comentaris

envia el comentari