Catalunya Diari

Alcarràs acollirà dissabte un partit de bàsquet entre dos equips d'ACB

Alcarràs acollirà dissabte un partit de bà squet entre dos equips d'ACB| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

El Pavelló Municipal d'Alcarràs acollirà aquest dissabte, a les 18.00 hores, un partit entre els equips de la lliga ACB de bàsquet, l'UCAM Múrcia i el Laboral Kutxa Baskonia. Els dos equips oferiran un interessant partit, que comptarà amb jugadors d'elit. L'entrada és gratuïta, malgrat que hi haurà control d'aforament.

Així mateix, el Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs també ha organitzat, pel diumenge dia 14, una activitat de portes obertes amb un 'clínic' per a nens i nenes de 6 a 13 anys amb aquests jugadors. L'entrenament podrà veure's a partir de les 11.45 hores, també al Pavelló Poliesportiu. A partir de les 12.00 i fins a les 12.30 hores, tindrà lloc una signatura d'autògrafs, amb els jugadors de l'UCAM Múrcia.

Aquesta activitat forma part del seguit d'accions que el PME d'Alcarràs fa amb l'esport d'elit, per tal que serveixi de model als nens i nenes de diferents esports de la vila. Recentement, ja es va fer amb una altra modalitat esportiva, el Futbol Sala, acollint l'equip de l'Inter Movistar.


Comentaris

envia el comentari