Catalunya Diari

Alcarràs aconsegueix reduir a una mitjana de 10,30 dies el termini de pagament als seus proveïdors

Alcarràs aconsegueix reduir a una mitjana de 10,30 dies el termini de pagament als seus proveïdors| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 En aquest sentit, l’equip de govern ha aconseguit capgirar molts dels paràmetres negatius que l’ajuntament arrastrava de l’anterior mandat. En primer lloc, i segons el balanç a 31 de març d’aquest any, l’Ajuntament paga els seus proveïdors en una mitjana de 10,30 dies. Això significa que actualment es compleix amb escreix la llei –que obliga a pagar factures en un termini de 40 dies-. El regidor d’Hisenda, Jaume Bernis, ha assenyalat que es tracta d’una molt bona notícia, ja que l’agilitat en pagar a petits i mitjans empresaris permet que aquests puguin seguir aixecant la persiana dels seus negocis. Cal recordar que l’any 2010 la mitjana de pagament era de més de dos-cents dies.
 
 
L’equip de govern d’Alcarràs ha tancat el pressupost de 2012 –la liquidació del qual presentarà en el ple del proper dijous- amb un resultat pressupostari positiu del 6,18%. Aquest superàvit s’obté de la diferència entre els ingressos i les despeses. Això confirma la sostenibilitat econòmica i financera de l’Ajuntament fruit de l’esforç d’aquests darrers dos anys.
 
Aquest balanç positiu se suma a la ja reducció del deute total heretat de l’anterior mandat i que en el darrer any ha estat d’1 milió d’euros, passant dels 9,3 als 8,3.


Comentaris

envia el comentari