Catalunya Diari

Alcarràs aprova una tercera reducció dels seus valors cadastrals

Alcarràs aprova una tercera reducció dels seus valors cadastrals| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L'Ajuntament d'Alcarràs ha informat en el ple de gener d'una nova reducció dels valors cadastrals, en aquesta ocasió del 8%, però que sumat a les dos anteriors sol·licitades també per l'equip de govern el total és ja d'una reducció del 48% d'aquests valors. 

Aquest nou descens beneficiarà, segons l'alcalde de la localitat, Miquel Serra, "als veïns, no únicament en l'impost de l'IBI sinó també en altres impostos com: IRPF, Plusvàlua, Transmissions Patrimonials, Societats...".
 
El ple va aprovar també situar el tipus impositiu al 0,94 en l'IBI de la Urbana per tal d'evitar que aquesta reducció dràstica dels valors cadastrals no afecti als serveis bàsics. "Hem anat reduïnt progressivament la baixada d'aquest impost, però sense necessitat d'eliminar ni treure serveis bàsics, ja que les necessitats de la ciutadania han de quedar cobertes", va comentar l'alcalde. Malgrat tot, la factura final de l'IBI de qualsevol ciutadà es veurà reduïda en un 1,15%.
 
Durant el ple es van posar exemples de factures de l'IBI per tal de constatar aquest progressiu descens en la quota final. 


Comentaris

envia el comentari