Catalunya Diari

Alcarràs arranja el Camí del Riu per fer un circuit saludable amb visita a llocs d'interès

Alcarràs arranja el Camí del Riu per fer un circuit saludable amb visita a llocs d'interès| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L'Ajuntament d'Alcarràs ha arranjat diversos trams del Camí del Riu per habilitar un circuit que transcorre per aquesta àrea, i que té una longitud de 5,2 quilòmetres. Les persones que ho desitgin podran estrenar-lo aquest diumenge amb una caminada, dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

A través de la Regidoria de Medi Ambient s'ha habilitat aquesta zona que comença al Parc de la Via i continua per un passeig paral·lel al Riu Segre.
 
L'Ajuntament de la localitat ha reobert l'antic camí que connectava el 'Camí del Riu' amb l'antiga central hidroelèctrica. Posteriorment, la ruta creua la Sèquia de Remolins i arriba fins a l'antiga central hidroelèctrica i al Torrent d'Alcarràs. Finalment, torna al Parc de la Via, la zona verda propera al nucli urbà.
 
Entre els punts d'interès a visitar hi ha el Molí del Sastre, l'Antiga Central Hidroelèctrica, la Sèquia de Remolins i el Torrent d'Alcarràs.
 
L'Ajuntament ha organitzat per aquest diumenge una caminada per tal d'estrenar aquests camins recentment arranjats.


Comentaris

envia el comentari