Catalunya Diari

Alcarràs camina per la nova senyalització del Camí Ignasià

Alcarràs camina per la nova senyalització del Camí Ignasià| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Desenes de persones no s'han volgut perdre aquest dissabte al matí la caminada organitzada per descobrir la nova senyalització del Camí Ignasià pel terme municipal d'Alcarràs, que discorre per uns vuit quilòmetres de la vila, combinant paisatge urbà i rural.

Els participants, que han iniciat la marxa des de la Plaça Arrabaleta, han pogut gaudir d'una jornada diferent, tot descobrint la zona urbana de la vila així com els paisatges plens de fruiters de la zona rural. La caminada ha finalitzat amb un esmorzar amb begudes i fruita gentilesa de Fruits Caberol.
 
La nova senyalització del Camí Ignasià al seu pas per Alcarràs pretén "fer visible el nostre poble i ensenyar el nostre patrimoni a la resta de gent", ha explicat la regidora de Patrimoni de l'Ajuntament d'Alcarràs, Noèlia Díaz.  I es que segons l'alcalde, Miquel Serra, es calcula que "entre 2 o 3 peregrins visiten cada setmana Alcarràs", una dada important per la localitat.
 
El Camí Ignasià recrea el camí que va fer el cavaller Ignasi de Loiola des de la seva ciutat natal fins a Manresa, on es va establir en una cova per dur una vida de contemplació i oració. La senyalització, unes rajoles amb un sol de color groc, simbolitza l'espiritualitat, el valor per la natura i pel patrimoni d'aquells pobles per on passa el camí.


Comentaris

envia el comentari