Catalunya Diari

Alcarràs celebra la 10a edició de la ‘Lan Party’ amb 150 inscrits

Alcarràs celebra la 10a edició de la ‘Lan Party’ amb 150 inscrits| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 L’associació de joves que organitza la ‘Lan Party’ homenatjarà en l’acte d’inauguració de dissabte a les 16.00 hores els primers impulsors d’aquest esdeveniment, que porta al municipi del Baix Segre amants de la informàtica provinent de tot l’Estat.
 
La ‘Lan Party’ obrirà les seves portes divendres a les 17.00 hores i es perllongarà fins diumenge a la mateixa hora. Els assistents podran gaudir d’una zona de dormir i descans en el mateix centre cultural, així com un càtering amb cuina típica del municipi del Baix Segre.
 
Els organitzadors esperen l’assistència de 150 internautes, arribant així un cop més al 100% de la seva capacitat. L’èxit de la ‘Lan Party’ d’Alcarràs no només s’explica per la bona acollida entre el públic, sinó també per la qualitat i el nivell de les diferents demostracions que s’hi programen. Així, en l’edició d’aquest any, hi haurà una exposició amb videojocs i material d’informàtica ‘retro’. També es farà una demostració de com un equip d’informàtica pot arribar al màxim de la seva potència.
 
Els organitzadors també organitzaran els habituals jocs i concursos (Call of duty 4, Trackmania Nations, League Of legends, Guitar Hero, Starcraft 2 o del Flat Out 2, a banda dels concursos de fotografia, vídeo, modding i arena de cavallers).
 
L’edició d’aquest any comptarà també amb nous patrocinadors, entre els quals s’hi afegeix la Universitat de Lleida (UdL).   


Comentaris

envia el comentari