Catalunya Diari

Alcarràs celebra un Carnestoltes de rècord

Alcarràs celebra un Carnestoltes de rècord| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs ha celebrat aquest dissabte a la tarda un Carnestoltes de rècord. Pels carrers de la vila han desfilat un miler de persones i una trentena de carrosses, omplint de color, festa i confeti les diferents vies de la localitat. Unes dades mai registrades anteriorment.

El fort vent que bufava a Alcarràs a primera hora de la tarda no ha impedit que la gresca i la celebració es duguessin a terme sense incidents. La Plaça del Mercat s’ha omplert de gom a gom de persones disfressades i curiosos que no s’han volgut perdre l’inici de la tradicional Rua de Carnestoltes, que ha desfilat pel carrer Barceloneta, carrer Lleida, carrer Francesc Macià, carrer Joan XXIII, carrer Mossèn Cinto, carrer Major, carrer Pompeu Fabra, carrer Sitjà i Passeig de Ronda, per finalitzar de nou a la Plaça del Mercat.
 
La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alcarràs repartirà 1.650 euros en premis, guardonant la carrossa més original, la més treballada, la més ‘marxosa’, i la que utilitzi més material reciclat. També rebran premis la disfressa més original, la més treballada i la que tingui millor posada en escena.
 
La festa es completarà aquest dissabte amb un Ball de Tarda i la Festa de Nit al Pavelló Polivalent d’Alcarràs.


Comentaris

envia el comentari