Catalunya Diari

Alcarràs celebrarà dissabte una multitudinària Rua de Carnestoltes

Alcarràs celebrarà dissabte una multitudinària Rua de Carnestoltes| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs es prepara per celebrar aquest dissabte un Carnestoltes multitudinari a la població, amb la participació a la Rua de 30 carrosses i gairebé 1.000 persones desfilant. Es tracta d’una de les xifres de participació més alta que es recorda.

La Regidoria de Festes ha preparat una rua que circularà per diferents carrers de la localitat i que començarà amb la concentració de carrosses i disfresses a les 15.30 hores, a la Plaça del Mercat. A més a més, es repartiran 1.650 euros amb premis, finançats en la seva totalitat per empreses de la vila. Així, hi haurà un premi de 300 euros a la Carrossa Més Original, a la Més Treballada, a la Més ‘Marxosa’, i a la que utilitzi més Material Reciclat. També s'entregarà un premi de 150 euros a la disfressa més Original, a la Més Treballada i a la de Millor Posada en Escena.
 
La Regidoria de Festes destaca l’elevada participació de la ciutadania en aquest tipus d’esdeveniments populars, la qual cosa denota la ‘bona salut’ participativa dels alcarrassins i alcarrassines.
 
La festa es completarà amb un Ball de Tarda i festa de nit, al Pavelló Polivalent.


Comentaris

envia el comentari