Catalunya Diari

Alcarràs celebrarà diumenge dia 3 un concert d'any nou amb valsos i polques d'Strauss

Alcarràs celebrarà diumenge dia 3 un concert d'any nou amb valsos i polques d'Strauss| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs celebrarà aquest diumenge, dia 3 de gener, a les 12.00 hores un Concert d'Any Nou amb valsos i polques a l'estil dels tradicionals que s'acostumen a celebrar en aquesta època de l'any. L'Orquestra de Cambra de l'Empordà, formada per 13 components, interpretarà valsos de Strauss, així com d'altres peces típiques de Catalunya.

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alcarràs ha organitzat aquest concert que tindrà lloc al Centre Cultural Municipal 'Lo Casino' a les 12.00 hores. El preu de l'entrada anticipada serà de 5 euros i de 8 euros a taquilla.
 
L'Orquestra de Cambra de l'Empordà és una orquestra professional que gaudeix d'un reconegut prestigi i que ha tocat, a més de molts punts de Catalunya, a ciutats com París, Viena, Tòquio, Moscou...  Amb un repertori que consta de 628 obres i uns components seleccionats d'arreu del món, l'OCE ha rebut múltiples distincions al llarg de la seva trajectòria.


Comentaris

envia el comentari