Catalunya Diari

Alcarràs cobrirà la Plaça Nova amb una gran xarxa de colors feta a ganxet XXL

Alcarràs cobrirà la Plaça Nova amb una gran xarxa de colors feta a ganxet XXL| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

El projecte 'Teixint Aliances', impulsat per la Regidoria de Salut, Família, Serveis Socials i Dona, va prenent forma. A principis d'octubre, es feia una crida a la ciutadania a sumar-se a aquesta iniciativa i a col·laborar, amb la intenció d'elaborar xarxes de colors mitjançant la tècnica del ganxet XXL amb materials plàstics.

A dia d'avui, moltes de les xarxes rebudes ja estan unides. L'objectiu final és crear una xarxa de colors prou gran per cobrir la Plaça Nova, gràcies als treballs elaborats pels diversos participants, i fer una gran acció reivindicativa el proper 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, a partir de les 18.00 hores.
 
Les persones que s'han sumat desinteressadament al projecte no han estat soles. Les impulsores de 'Teixint Aliances' han programat diverses sessions 'formatives' durant els dilluns i els divendres dels mesos d'octubre i novembre per ajudar i/o assessorar a les persones que han volgut aportar el seu granet de sorra a la iniciativa, elaborant la seva pròpia xarxa de colors.
 
Amb aquesta acció, a la que s'han sumat moltes de les entitats de la vila, Alcarràs vol mostrar la seva solidaritat amb les dones que pateixen o han patit en primera persona la violència, així com recordar a totes les víctimes d'aquesta lacra.
 


Comentaris

envia el comentari