Catalunya Diari

Alcarràs comparteix un any més amb Torres de Segre la màquina per senyalitzar vials

Alcarràs comparteix un any més amb Torres de Segre la mà quina per senyalitzar vials| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

L’Ajuntament d’Alcarràs comparteix un any més amb l'Ajuntament de Torres de Segre la màquina per senyalitzar vials i carrers. Es tracta d’un servei mancomunat entre aquests consistoris, a proposta de l'Ajuntament d'Alcarràs, amb l'objectiu de 'compartir' aquesta màquina per tal que suposi un estalvi, però també es guanyi en agilitat i rapidesa a l'hora de millorar la senyalització dels vials.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs va adquirir aquesta màquina, ja que contractar aquest servei a empreses privades o tenir-lo externalitzat resultava més car. A més a més, amb la finalitat d’amortitzar-la tan aviat com fos possible es va oferir a d’altres consistoris la possibilitat de compartir-ne el seu ús.

Aquesta nova mancomunicació del servei forma part de la política endegada en l'actual mandat per l’actual equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs de compartir serveis amb municipis veïns per tal d’estalviar, però a la vegada guanyar en eficiència. Per exemple, Alcarràs també ha mancomunat amb d’altres municipis el servei de l’Aula de Música o la vigilància d’un polígon industrial que limita també amb Torres de Segre.


Comentaris

envia el comentari