Catalunya Diari

Alcarràs completa la campanya de manteniment dels camins rurals

Alcarràs completa la campanya de manteniment dels camins rurals| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà sAtès que l’any passat ja es va iniciar aquests treballs, la tasca d’enguany ha consistit en practicar reparacions específiques, així com fer el manteniment cobrint alguns sots o desnivells que hi havia.
El pressupost que es destina a aquesta actuació és de 300.000 euros, gairebé el triple que en l’anterior mandat, cosa que constata una vegada més que el sector agrari i ramader d’Alcarràs és una prioritat per a l’actual equip de Govern.

El regidor de Camins, Jaume Bernis, ha assenyalat que aquestes millores tenen un efecte positiu immediat en el teixit econòmic del municipi, que se’n veu directament beneficiat atès que guanya en seguretat, comoditat i una millor connectivitat. Concretament, en el terme municipal d’Alcarràs, entre empreses agrícoles i ramaderes i pagesos, cal comptabilitzar-ne gairebé mig miler de censats.

Per una altra banda, la Regidoria de Camins posarà a disposició dels agricultors i ramaders de la vila a partir de la setmana vinent 5.000 metres cúbics de grava perquè puguin arranjar-se i arreglar-se ells mateixos els accessos a les seves finques. Així mateix, els agricultors també podran adaptar adequadament els punts de càrrega de la fruita que s’habiliten en les mateixes finques de fruiters per deixar-los en bones condicions davant l’imminent inici de la campanya d’estiu. Amb aquesta iniciativa es redueixen costos a l'hora de fer el manteniment.


Comentaris

envia el comentari