Catalunya Diari

Alcarràs convoca els Premis Literaris 2014, amb una dotació econòmica entre totes les categories de 1.420 euros

Alcarràs convoca els Premis Literaris 2014, amb una dotació econòmica entre totes les categories de 1.420 euros| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs (Arxiu)

 

Les regidories de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament d’Alcarràs han convocat un any més els Premis Literaris d’Alcarràs, que compten amb diferents modalitats i amb una dotació econòmica entre totes les categories de 1.420 euros.

Els premis són els següents:
- Premi de la Gent Gran (arriba a la setena edició).
- Novè Premi de Narració Curta.
- 13è Concurs de Narració Curta per a Infants.
- 18è Concurs Literari Juvenil.
 
L’assignació econòmica total d’aquests premis és de 1.420 euros. El premi més quantiós és el de Narració Curta Vila d’Alcarràs, dotat amb 800 euros, i que s’adreça a totes les persones de més de 23 anys. La narració haurà de tenir una extensió mínima de 10 pàgines escrites per ambdues cares i màxima de 25 pàgines per ambdues cares. A més a més, l’obra guanyadora serà publicada per De París Edicions, S.L. La resta de premis tenen dotacions econòmiques que oscil·len dels 60 als 200 euros, depenent de la categoria.
 
Les regidories de Cultura i Ensenyament volen, amb aquests premis, continuar amb la promoció i difusió de l’obra literària novell. Aquests premis són una inversió de futur per al talent de joves escriptors, i també gent gran que li agrada la narració.
 
El 14 de març finalitza el període per presentar els treballs. Els premis s'entregaran dins la Setmana Cultural, el dia 24 d'abril, a les 20.00 hores. Les persones interessades en consultar les bases poden fer-ho a la web de l’Ajuntament d’Alcarràs.


Comentaris

envia el comentari