Catalunya Diari

Alcarràs crea 22 places d’aparcament de rotació al centre de la vila

Alcarràs crea 22 places d’aparcament de rotació al centre de la vila| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 L’usuari que vulgui estacionar en aquesta zones habilitades al centre s’haurà de limitar a anotar en un paper l’hora en què aparca el seu cotxe i deixar aquesta nota visible en l’interior del vehicle. La Policia Local s’encarregarà de vigilar aquests temps horaris per evitar que hi hagi conductors que utilitzin aquesta zones com a estacionament fix.
 
L’alcalde, Miquel Serra, ha explicat que es tracta d’una mesura estudiada conjuntament amb els comerços d’aquesta zona per facilitar la mobilitat i l’afluència de compradors en aquestes botigues. A més a més, ha destacat el fet que no es cobri per aparcar, ja que "volem que en surtin beneficiades totes les parts: botiguers, compradors, veïns i ajuntament". "Amb aquestes 16 places de rotació de 30 minuts i les 6 de càrrega i descàrrega creiem que contribuïm a millorar la fluïdesa de persones en una zona on el teixit comercial és petit i mitjà comerç", ha afirmat Serra.
 
Una de les zones on s’han habilitat els nous aparcaments se situa en un solar privat del carrer Lleida que fins el moment estava tancat, buit i inutilitzat, però que l’equip de govern, després d’arribar a un acord amb el seu propietari, ha arranjat per donar-li aquest ús. Un segon espai amb aparcaments de rotació és la Plaça del Quelet, l’arranjament de la qual va finalitzar ara fa unes setmanes.Comentaris

envia el comentari