Catalunya Diari

Alcarràs dóna feina a 18 persones a través dels Plans d'Ocupació

Alcarràs dóna feina a 18 persones a través dels Plans d'Ocupació| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 Amb aquesta contractació, el Consistori de la localitat està duent a terme una política d’inserció laboral de persones aturades de la Vila a través de la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Consell Comarcal i la Diputació de Lleida.
 
Aquestes persones s'han contractat pel ‘Centre Obert’, l’espai d’acollida de nens i nenes; per la deixalleria municipal; però, sobretot, per ajudar en tasques socials durant la campanya agrària d’estiu d’aquests anys a través del servei d’allotjament –per aquesta tasca s’han pogut beneficiar fins a 9 persones-. Es tracta d’aturats que es contracten de manera temporal per al funcionament de l’alberg de temporers i fer-hi tasques de neteja i manteniment, entre d'altres.
 
L’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, ha assenyalat que la política de l’Ajuntament ha estat i seguirà essent la de màxima col·laboració amb serveis com el del SOC o també amb administracions com el Consell Comarcal i la Diputació per tal de proporcionar oportunitats laborals a aturats de la vila. Serra apunta que es tracta de feines que, encara que tenen una durada temporal, són de gran importància per a persones que es troben sense treball, ja que els hi proporciona no només el fet d’obtenir uns beneficis vitals per a tirar endavant les seves famílies, sinó també la motivació per accedir, novament, al mercat de treball. "I, en tots els casos, són treballs d’interès general i social dels quals també se’n beneficia la ciutadania", ha afegit.
 
Seguint amb aquesta línia, l’Ajuntament tot just acaba d’acollir-se en els darrers dies a un nou pla de col·laboració social per a majors de 45 anys a través del qual es contractarà un treballador per a la brigada municipal durant 6 mesos.


Comentaris

envia el comentari