Catalunya Diari

Alcarràs enceta aquest cap de setmana les 'Nits a la Fresca'

Alcarràs enceta aquest cap de setmana les 'Nits a la Fresca'| Redacció - Fotografia: http://www.guillemalba.com/

 

L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de les Regidories de Festes, Cultura i Joventut, ha programat per a les 'Nits a la Fresca' d'aquest estiu una trentena d'actes com concerts, teatre, cinema i lectures a la fresca, a més d'esdeveniments de caire esportiu.

L'objectiu de les 'Nits a la Fresca' és el de repartir les activitats d'oci durant tots els caps de setmana de juny, juliol, agost i setembre i, per una altra part, posar en valor els espais patrimonials de la vila; ja que les activitats tindran lloc a places, equipaments patrimonials i parcs. 
 
Entre els espectacles es podrà veure concerts a l'església com el de 'The Sey Sisters', o espectacles com el 'Marabunta', de Guillem Albà i The Allin Orchestra. També espectacles infantils com 'El Grill i la Mosca', a càrrec de la companyia 'Xarramequ' i una sessió de 'Paintball' al Parc de la Via. També hi haurà cinema a la fresca, lectures a l'aire lliure i un concurs de pintura ràpida. Per Sant Jaume, tindrà lloc la 'II Revetlla Bestial'. 
 
Les 'Nits a la Fresca' començaran el proper cap de setmana amb la festa del 17è aniversari de Lo Mòtit i també diumenge amb la inauguració de la 11a Edició del 'Segrià Corals'.
 
L'Ajuntament de la localitat també ha activat un concurs de 'selfies' per tal de regalar entrades per alguns dels espectacles. 


Comentaris

envia el comentari