Catalunya Diari

Alcarràs 'enceta' dijous la seva Festa Major d'Hivern

Alcarràs 'enceta' dijous la seva Festa Major d'Hivern| Redacció - Fotografia: La Pegatinga

 

vintena d'actes programats per a tots els públics

El grup de Montcada i Reixac La Pegatina s'ha posicionat ja com un referent en el panorama internacional de la música festiva, 'rumbera' i ska. Les primeres 300 entrades que s'havien posat a la venda a un preu reduït de 6 euros, exclussivament per a alcarrassins/es, ja han estat exahurides. No obstant, es poden seguir adquirint entrades anticipades a un preu de 8 euros al Centre Cultural Municipal 'Lo Casino' d'Alcarràs o a Grans Records, Sony Gallery i guixetes de La Llotja, a Lleida; i TicketMaster. A guixeta tindran el preu de 12 euros. 
 
Cal remarcar també, com un dels actes centrals d'aquestes festes, la Festa del Porc d'aquest dijous, on s'esperen repartir més de tres mil entrepans amb carn d'aquest animal tant present en l'economia alcarrassina al preu simbòlic d'un euro. També destacar la Festa de Sant Antoni, on es beneïran els animals, el divendres 17 de gener a la Plaça de l'Església.
 
Com a actes esportius, tindrà lloc una Pedalada pel Terme d'Alcarràs i una cursa popular de 5 quilòmetres, ambdós el dissabte, així com partides simultànies d'escacs. També hi actuaran orquestres de reconegut prestigi com La Selvatana o la Tarantel·la. En definitiva, una Festa Major d'Hivern que, com d'altres anys, compta amb la complicitat de les entitats associatives de la vila.


Comentaris

envia el comentari