Catalunya Diari

Alcarràs entrega a la Generalitat 900 signatures per reclamar la construcció de dos rotondes a l'antiga N-II

Alcarràs entrega a la Generalitat 900 signatures per reclamar la construcció de dos rotondes a l'antiga N-II| ACN - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha lliurat a la direcció general de Carreteres de la Generalitat a Lleida més de 900 signatures recollides entre els veïns del municipi per reclamar la construcció de dues rotondes a l'antiga N-II, en concret al polígon Revés i a l'accés a la població en l'encreuament amb l'L-800, per tal de reduir la sinistralitat a la zona.

Les signatures se sumen a les més de 500 que el consistori ja va entregar fa un any per demanar l'execució de les dos rotondes, els projectes d'obra de les quals ja estan redactats. Com a mesura provisional, Ajuntament i veïns veuen bé la semaforització de l'entorn o l'habilitació de petites illes proposades per la Generalitat.

Serra ha recordat que representants municipals ja es van reunir fa un any a Barcelona amb responsables de Carreteres de la Generalitat per reclamar la incorporació d'una partida en el pressupost de la Generalitat per a la construcció de les dos rotondes d'entrada al municipi.

L'alcalde d'Alcarràs ha recordat que on està prevista la rotonda del polígon Revés s'han registrat diferents accidents, alguns dels quals mortals, mentre en el punt on està prevista l'altra rotonda, a l'entada al municipi en l'encreuament amb la carretera de Vallmanya, s'han comptabilitzat en sis anys fins a 26 accidents, malgrat que la majoria no han estat "excessivament greus".


Comentaris

envia el comentari