Catalunya Diari

Alcarràs entregarà al conseller Vila les signatures perquè la Generalitat iniciï les dos rotondes d’entrada al municipi

Alcarràs entregarà al conseller Vila les signatures perquè la Generalitat iniciï les dos rotondes d’entrada al municipi| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà sL’entrega tindrà lloc en el consell d’alcaldes d’aquest divendres al Consell Comarcal del Segrià, on està previst que hi sigui el conseller Santi Vila. Serra recorda que la construcció de les rotondes del Polígon Revés i l’accés al municipi compten ja amb els projectes d’obra redactats, de manera que només cal que l’autoritat competent, la Generalitat, assigni una partida pressupostària en els comptes del 2015 i pugui iniciar els treballs tan aviat com sigui possible.

L’alcalde d'Alcarràs recorda que es tracta de dos punts negres pel que fa a la sinistralitat viària, fins i tot reconeguts pel Servei Català de Trànsit. En aquest sentit, Serra afirma que els veïns i veïnes ja estan cansats de suportar tanta sinistralitat i també inseguretat en aquests encreuaments, on diàriament hi passen milers de vehicles, molt d’aquests pesants.


L'Ajuntament de la localitat, a proposta de l’equip de govern, va aprovar una moció exigint a la Generalitat l’execució d’aquestes rotondes i en la qual ja es demanava al conseller Vila que actués en aquest sentit.

Durant aquesta setmana, l’Ajuntament ha habilitat dos espais municipals com a punts de recollida de signatures que se sumaran a les que ja es tenen.


Comentaris

envia el comentari