Catalunya Diari

Alcarràs es prepara per celebrar la 1a Nectarina Atlètica

Alcarràs es prepara per celebrar la 1a Nectarina Atlètica| Redacció - Fotografia: Nectarina Atlètica

 

circuit

La Nectarina Atlètica neix per fusionar esport i un dels elements característics d’Alcarràs: la fruita dolça. Durant l’estiu, el paisatge d'aquesta localitat es transforma amb motiu de la campanya de la fruita: tractors amunt i avall, agricultors, treballadors pels carrers, camps amb moviment de màquines... Tot per recollir un dels principals ingredients de l’economia del Baix Segre i també de la demarcació lleidatana: la fruita dolça. És per aquest motiu, que des del Patronat Municipal d’Esports d’Alcarràs han cregut interessant promocionar aquest element des d’una òptica diferent, però igualment saludable: l’esport.
 
La Nectarina Atlètica s’ha programat un 20 de juliol a les 20.00 hores, ja que, si es vol unificar l’esport amb la fruita dolça del Baix Segre, el millor és fer-ho quan la recollida d’aquest fruit es troba en el seu punt àlgid. La calor no pot ser excusa per perdre’s un esdeveniment que busca la diversió d’aquells que hi participen. Durant la cursa hi haurà tres avituallaments complets. I el més important: per un dia, els corredors i aquells que els acompanyin podran conèixer un dels principals ingredients de l’economia alcarrassina i, per descomptat, assaborir-lo.
 
Als participants se’ls obsequiarà, entre d’altres, amb una bossa amb nectarines d’Alcarràs gràcies a la col·laboració d’empreses locals, com Fruits de Ponent, una de les multinacionals de la fruita dolça.


Comentaris

envia el comentari