Catalunya Diari

Alcarràs es prepara per la seva Setmana Cultural

Alcarràs es prepara per la seva Setmana Cultural| Redacció - Fotografia: Laura Biela / Ajuntament de Lleida

 

Alcarràs organitza entre el 18 i el 24 d'abril la seva Setmana Cultural amb tot un seguit d'activitats relacionades amb les arts. Recitals, concursos, exposicions, teatre i concert de corals ompliran la programació d'aquests propers dies.

Així, el dilluns, dia 18 d'abril, s'inaugura l'exposició 'La Gran Dona', dels alumnes de l'Aula de Dibuix i Pintura; el dimecres, dia 20, tindrà lloc la presentació del llibre del Postureig de Lleida 'Sóc de l'Oest', en una Revetlla Literària a la Biblioteca Joaquim Montoy.
 
El dijous 21 tindrà lloc el Recital de Paraules, a càrrec d'entitats de la localitat i el divendres dia 22 l'entrega de premis literaris 'Vila d'Alcarràs'. En aquesta ocasió, s'hi ha presentat –en els diferents categories i modalitats- un total de 81 obres. Amb aquests premis, l'Ajuntament, que en repartirà més de 2.000 euros, vol promoure la cultura local i motivar la creació literària tant a edats infantils, com també en la gent gran.
 
Pel dia de Sant Jordi s'ha preparat, a més de les tradicionals parades de llibres, un espectacle infantil amb 'La Veritable Llegenda de Sant Jordi, la Margarida i el Drac' i el teatre a càrrec de Remember Company 'Jo, tu, ell ella i ... viceversa'. Finalment, el diumenge 24 tindrà lloc l'espectacle de les Corals Infantils al Concert Trobada 43è 'Juguem Cantant'. Les corals de les Terres de Lleia interpretaran la llegenda de Sant Jordi, a les 17.00 hores al Pavelló Poliesportiu.


Comentaris

envia el comentari