Catalunya Diari

Alcarràs finalitza la primera fase de reforma de l’Escola de Música

Alcarràs finalitza la primera fase de reforma de l’Escola de Música| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà sLa primera fase de les obres, que ha comptat amb un pressupost de 35.000 euros, ha consistit a adaptar 3 aules als requisits exigits pel departament d’Ensenyament de la Generalitat per al reconeixement d’aquests estudis. Aquesta setmana ja s’han estrenat aquestes noves aules, que, entre altres millores, compten amb una insonorització i aïllament acústics.

La regidora d’Ensenyament i Patrimoni, Marina Forcada, ha recordat que aquestes millores signifiquen una inversió de futur per a la vila, ja que els alumnes que estudiïn música a l’Escola de Música d’Alcarràs podran obtenir els corresponents títols, a més a més de gaudir d’unes aules més modernes i equipades, sense necessitat de desplaçar-se a Lleida o d’altres localitats.

Cal recordar que amb la filosofia d’optimitzar recursos i fer viables aquests estudis en uns moments de retallades en les subvencions per part d’altres administracions, l’Ajuntament d’Alcarràs ha mancomunat aquesta escola amb les de Torres de Segre, Aitona i Albatàrrec.

En el curs actual hi estudien uns 75 alumnes, uns 20 més que en el curs passat.

L’equip de govern preveu iniciar la segona fase de les obres el mes vinent de juliol, aprofitant la parada dels estudis i així no afectar els mateixos.


Comentaris

envia el comentari