Catalunya Diari

Alcarràs ha invertit 802.776 euros en manteniment i reparació de camins en els darrers 3 anys

Alcarràs ha invertit 802.776 euros en manteniment i reparació de camins en els darrers 3 anys| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 El regidor d’aquesta àrea, Jaume Bernis, explica que aquest pressupost constata la prioritat que per aquest equip de govern són la ramaderia i l’agricultura, puntals de l’economia alcarrassina. "Tenir els camins rurals en bones condicions beneficia els centenars d’explotacions ramaderes i també els milers de conreus que hi ha repartits pel terme", ha explicat el regidor. Aquesta millora i manteniment els permet disposar d’uns comunicacions òptimes i també poder fer arribar la maquinària adequada fins als llocs corresponents.
 
Cal recordar que el terme municipal d’Alcarràs, un dels més grans en dimensions de la província de Lleida, compta amb més de 400 quilòmetres de camins. En total, en aquests tres anys, s’ha actuat en 220 quilòmetres de camins i també s’ha asfaltat en calent tres nous camins, a més a més de repartir grava per tal que agricultors i ramaders puguin deixar en condicions els accessos a les seves explotacions.


Comentaris

envia el comentari