Catalunya Diari

Alcarràs habilita al Parc de la Via una pista multiesportiva, un circuit per a 'bicis', per al 'running' i jocs infantils

Alcarràs habilita al Parc de la Via una pista multiesportiva, un circuit per a 'bicis', per al 'running' i jocs infantils| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 La pista, que comptarà amb uns horaris i normes d'ús, queda tancada en tot el seu perímetre, per tal que els usuaris i usuàries puguin jugar amb comoditat o practicar l'esport que més els agradi sense molestar la gent que es trobi al parc.
 
Les regidories d'Esports i Espais Públics han creat aquest espai públic i obert a tothom després de detectar-ne una mancança (l'única pista multiesportiva urbana que hi ha fins ara és la de les escoles antigues, ja que els pavellons poliesportius són d'ús regulat per als equips de base i de competició i la pràctica esportiva del PME), segons ha explicat l'alcalde, Miquel Serra. Així doncs, amb aquesta àrea s'ofereix un espai amb condicions per poder practicar esports de pilota sense molestar l'entorn.
 
La implementació d'aquesta àrea esportiva constarà també d'una segona fase -ja en marxa- que permetrà instal·lar un circuit per a la pràctica de la bicicleta -amb dos nivells d'alçada- i també jocs infantils. Així mateix, en tot el perímetre (una zona circular d'un quilòmetre) s'habilitarà un circuit de 'running' o de caminar amb paviment de sauló. 
 
Amb aquesta actuació l'Ajuntament ha volgut, a part de resoldre una mancança en aquest tipus d'àrees, posar en valor una zona del municipi que queda relativament allunyada del centre urbà, però que té un gran valor paisatgístic, per la seva proximitat amb el riu, i també per ser un lloc amb ombra i des d'on surten diversos camins per a la pràctica del senderisme i l'esport. El pressupost d'aquesta actuació serà de 49.000 euros. Amb el projecte es vol aconseguir que diferents col·lectius (infants, joves i adults) es beneficiïn d'aquest espai obert. 


Comentaris

envia el comentari