Catalunya Diari

Alcarràs i Torres de Segre signen un conveni de col·laboració per ‘compartir’ la vigilància en un dels polígons industrials

Alcarràs i Torres de Segre signen un conveni de col·laboració per ‘compartir’ la vigilà ncia en un dels polígons industrials| Redacció - Fotografia: ArxiuD’aquesta manera, quan la Policia local presti el servei habitual de vigilància als polígons del terme d’Alcarràs, també ho farà extensible al que es troba a Torres i si constat alguna incidència actuarà en nom i per ordre de les autoritats d’aquest municipi. L’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, creu que la mancomunació de serveis, com el de la seguretat, entre pobles veïns és capital en els temps actuals per tal de millorar el servei que s’ofereix al ciutadà.

Cal recordar que Alcarràs també comparteix d’altres serveis amb municipis veïns, com l’Aula de Música. Precisament, en el darrer ple de la passada setmana també va tenir lloc l’aprovació definitiva del conveni per a la constitució d’una comunitat de municipis entre els ajuntaments d’Alcarràs, Torres de Segre i d’Aitona per a la prestació del servei de l’escola de música amb tres seus.

Per una altra banda, i amb l’arribada de l’estiu, la Policia local d’Alcarràs ha tornat a incrementar el patrullatge pel terme municipal en hores de més calor, coincidint amb el moment del dia en què els pagesos acostumen a aturar la seva activitat per descansar. Es tracta d’una mesura per incrementar la vigilància en aquestes hores del dia (coincidint després de dinar, entre les 14.00 hores i les 16.00 o 17.00 hores) on la presència de treballadors al camp disminueix per la intensa calor.


Comentaris

envia el comentari