Catalunya Diari

Alcarràs impulsa el programa 'Comenius Regio'

Alcarràs impulsa el programa 'Comenius Regio'| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 Es tracta d’un 'Comenius Regio', projecte finançat per a la UE amb 31.000 euros i que es concedeixen a aquelles institucions i/o entitats que, com el cas d’Alcarràs, prèviament han presentat un projecte d’intercanvi amb d’altres municipis europeus. En l’edició d’aquest any se n’han concedit una vintena a tot l’Estat Espanyol.
 
La localitat polonesa d’Olecko ha estat l’escollida per a l’intercanvi. Una representació d’aquest municipi encapçalada pel seu alcalde han visitat avui Alcarràs i s’han reunit amb l’alcalde, Miquel Serra, i la primera tinent d’alcalde i Regidora d’Ensenyament, Marina Forcada.
 
Forcada ha explicat que el ‘Comenius Regio’ permetrà durant els propers dos anys programar activitats dirigides al públic escolar per a potenciar l’educació i també millorar l’integració dels nouvinguts. "La Unió Europea, a través d’aquests programes, té com objectiu promoure el desenvolupament d’activitats de cooperació entre les autoritats locals i regionals actives en el món de l’educació a Europa i contribuir així a millorar la seva oferta educativa, la qual cosa ens va semblar interessant quan el passat mes de gener vam presentar un programa que finalment se’ns ha acceptat", ha assenyalat Marina Forcada.
 
La delegació polonesa participarà durant aquests dies en diferents activitats que s’organitzen als centre educatius participants, així com a la resta de la vila.


Comentaris

envia el comentari