Catalunya Diari

Alcarràs inaugura oficialment el nou Parc de la Via

Alcarràs inaugura oficialment el nou Parc de la Via| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Els alcarrassins han celebrat aquest divendres la festa d’inauguració del Parc de la Via, una nova zona amb jocs infantils i una pista multiesportiva oberta al públic, enmig d’una gran àrea verda propera al riu Segre. La festa d’estrena ha comptat amb un espectacle infantil i un concert de percussió africana, a més a més de degustació de coca i xocolata i fruita d’Alcarràs, gentilesa d’una de les seves empreses de fruita.

El Parc de la Via ja es va obrir al públic el passat mes de juny, però ha estat aquest divendres quan l’Ajuntament ha volgut celebrar, coincidint amb la tornada a l’escola dels nens i nenes, la festa d’inauguració, per tal que en siguin ells els protagonistes. Aquest parc, impulsat per l’actual equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs, compta amb un joc infantil tipus d’aventura, a més a més d’una pista multiesportiva (per a la pràctica del bàsquet, el futbol i l’handbol), vallada, però oberta a tothom.
 
Al seu entorn s’habilitarà un circuit per a bicicletes i al trobar-se enmig d’una àrea verda propera al riu és un lloc de sortida de moltes rutes de senderisme o de ‘BTT’, que l’Ajuntament també vol potenciar. El Parc de la Via ha tingut un cost de 40.000 euros, i, en una segona fase també es preveu instal·lar-hi més jocs infantils per a nens i nenes de 0 a 3 anys.
 
L’alcalde de la localitat, Miquel Serra, ha destacat que aquest parc suposarà donar-li un ús més familiar a l’àrea verda i permetre a la ciutadania que aprofiti i gaudeixi encara molt més d’una zona situada prop del riu Segre i amb molt valor paisatgístic. 


Comentaris

envia el comentari