Catalunya Diari

Alcarràs inicia la seva Festa Major aquest dimecres

Alcarràs inicia la seva Festa Major aquest dimecres| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 Les principals novetats d’aquest any són la recuperació de la cursa de llits, que portava dos anys sense fer-se; així com el reforç de l’oferta per al públic infantil i familiar. També, s’ha potenciat la festa de les penyes, amb la creació de l’Associació Cultural de Penyistes d’Alcarràs (ACPA), que portarà a terme també un ventall d’activitats en el recinte de les penyes on si aplega un nombrós públic.
 
Com a actes destacats per aquest any cal citar el concert de dissabte a càrrec del grup Los Mojinos Escocíos (Recinte de les Penyes); a més del teatre divertit de Toni Albà amb ‘L’Audiència-I-Real’, així com els espectacles infantils de teatre de carrer El Nïu i L’estrany viatge del Sr. Tonet i El traginer de jocs. També un espectacular taller i posterior concert de 'Lindy Hop' i 'Swing'. 
 
Destaquen també els concerts amb les principals orquestres, que apleguen un centenar de persones, entre d’altres espectacles esportius, festius i de cultura popular i tradicional.
 
L’Ajuntament d'Alcarràs ha organitzat enguany un Concurs d’Instagram (#InstaFestAlcarràs2014) que premiarà amb 200 euros la fotografia més original diürna, la més original nocturna i el millor ‘selfie’ de Festa Major, respectivament. Cal remarcar que aquests premis els aporten empreses privades.  En aquest sentit, cal remarcar la tasca de mecenatge duta a terme per l’equip de govern, ja que un total de 21 empreses patrocinen directament actes o premis, la qual cosa permet que la Festa Major es perllongui durant tants dies i compti amb tants concursos. 


Comentaris

envia el comentari